Registreer Veel gestelde vragen (FAQ) Ledenlijst Kalender Markeer forums als gelezen

Ga terug   Satellietforum > Satellietontvangers > Overige satellietontvangers

Notices

Antwoord
 
Onderwerp Opties Weergave Modus
  #11  
Oud 27-10-15, 14:26
WallStreet's Avatar
WallStreet WallStreet is offline
Satellietforum toppertje
 
Datum van registratie: 20-01-11
berichten: 3.281
Standaard

Ik heb maar 1 vraag gesteld en die is nog steeds niet beantwoord: "Wat heb je ingesteld bij de optie 'na opname'? "
__________________
ET10K powered by OpenPli
  #12  
Oud 28-10-15, 20:27
Werner Peeters Werner Peeters is offline
Regelmatige deelnemer
 
Datum van registratie: 18-05-10
berichten: 149
Standaard

Oops.... "auto".
Als ik 'm op 'uitschakelen' zet, dan gaat hij echter volledig uit, en in 'standby' doet hij hetzelfde als in 'auto' (terug naar één dus)
  #13  
Oud 29-10-15, 13:52
WallStreet's Avatar
WallStreet WallStreet is offline
Satellietforum toppertje
 
Datum van registratie: 20-01-11
berichten: 3.281
Standaard

In de stand 'auto' moet de ontvanger na de opname in dezelfde stand blijven staan, dus standby als de ontvanger al in standby stond en 'aan' als de ontvanger al 'aan' stond.
Gebruik je geen extra plugin die dit ongedaan maakt?
__________________
ET10K powered by OpenPli
  #14  
Oud 29-10-15, 16:04
Duolist's Avatar
Duolist Duolist is offline
Satellietforum positivo
 
Datum van registratie: 22-11-10
berichten: 918
Standaard

Citaat:
In de stand 'auto' moet de ontvanger na de opname in dezelfde stand blijven staan, dus standby als de ontvanger al in standby stond en 'aan' als de ontvanger al 'aan' stond.
En naar deep als die door de opname timer uit deep was gehaald.

Een ander gedrag dus dan wanneer voor 'standby' gekozen wordt.
  #15  
Oud 29-10-15, 21:00
Werner Peeters Werner Peeters is offline
Regelmatige deelnemer
 
Datum van registratie: 18-05-10
berichten: 149
Standaard

Tja en dat doet 'ie dus niet he...
Plugin... ik zou niet weten welke. 't Is natuurlijk niet ononverkomelijk maar wel lastig. Kan ik op de één of andere manier daar een screendump van maken, van die plugins of zo?
  #16  
Oud 30-10-15, 12:43
WallStreet's Avatar
WallStreet WallStreet is offline
Satellietforum toppertje
 
Datum van registratie: 20-01-11
berichten: 3.281
Standaard

M.i. is er maar 1 goede manier om dit te testen:

-maak een image backup op je harde schijf met de backup plugin van Pedro_Newbie, kopieer die voor de zekerheid ook naar je PC.
-Gebruik autobackup om een backup te maken van je instellingen etc, verwijder of hernoem eventuele autoinstall bestanden in hdd/backup
-download de laatste image en flash die. Je instellingen en zaplijst worden teruggezet, maar geen plugins.
-controleer of het probleem weg is.
-Installeer nu 1 voor 1 de gewenste plugins tot het probleem terug komt.

Wil je, om wat voor reden dan ook, weer terug naar de huidige situatie dan kun je simpel via de plugin van Pedro_Newbie je backup image terugzetten.
__________________
ET10K powered by OpenPli
  #17  
Oud 05-11-15, 08:59
Duolist's Avatar
Duolist Duolist is offline
Satellietforum positivo
 
Datum van registratie: 22-11-10
berichten: 918
Standaard

Als het bij jou niet goed werkt, is er in ieder geval iets mis met je setup.
Het beste is de vraag op het PLi-forum neer te leggen. Daar zit ietsje meer deskundigheid en ervaring dan hier.
  #18  
Oud 05-11-15, 23:12
Werner Peeters Werner Peeters is offline
Regelmatige deelnemer
 
Datum van registratie: 18-05-10
berichten: 149
Standaard

Ga ik proberen.
Antwoord

Onderwerp Opties
Weergave Modus

Wat zijn jouw accountrechten?
U kan geen nieuwe onderwerpen starten
U kan geen reacties plaatsen
U kan geen bijlage(n) plaatsen
U kan uw eigen berichten bewerken

BB code is Aan
Smilies zijn Aan
[IMG] code is Aan
HTML code is Uit

Ga direct naar forum


Alle tijden zijn CET. De tijd is nu 09:45.

CanalDigitaal ASTRA SatelliteMagazine