Registreer Veel gestelde vragen (FAQ) Ledenlijst Kalender Markeer forums als gelezen

Ga terug   Satellietforum > Satellietontvangers > Overige satellietontvangers

Notices

Antwoord
 
Onderwerp Opties Weergave Modus
  #1  
Oud 08-09-15, 14:15
josevandun josevandun is offline
Nieuwe deelnemer
 
Datum van registratie: 29-07-15
berichten: 5
Standaard geen zenders van canal digitaal

Goedemiddag,
wij hebben telefunken (tv d32h277n3c) gekocht voor in de camper en een recreatie pakket van canal digitaal genomen maar nog geen minuut tv kunnen kijken... via de klantenservice komen we niet echt verder. Vandaag wederom contact gehad met iemand van de technische dienst en die verwees ons naar de leverancier van de tv...deze tv heeft een ingebouwde ci-module en we hebben ook nog het kastje er tussen geplaatst maar niets werkt. De enige zenders die we ontvangen zijn buitenlandse. We moeten volgens die meneer de zenderlijst van canal digitaal inladen maar die zien we niet... kan iemand ons verder helpen??

met vr. gr. Jose van Dun
  #2  
Oud 08-09-15, 14:32
Sattje's Avatar
Sattje Sattje is offline
Satellietforum toppertje
 
Datum van registratie: 03-03-10
berichten: 8.952
Standaard

Hartelijk welkom op dit forum! Zo te zien is deze TV niet CanalDigitaal goedgekeurd en om die reden mist de zenderlijst van Nederland. Wel zit er een "vorprogrammierte Senderliste für SAT" op, maar die bevat geen NL zenders.
Via het menu is er meestal ook de mogelijkheid van 'blind zoeken' - de zgn 'blindscan'. Let erop dat u niet aanvinkt FTA of vrij te ontvangen zenders, want alle Nederlandse zenders zijn gecodeerd.
Alleen door zo te zoeken, zullen er ook NL zenders verschijnen in uw zenderlijst. Probleem is dan nog dat die NL zenders niet bij elkaar staan - doch her en der verspreid door de zenderlijst.
Welke satellieten ontvangt u?
__________________
ET 9500 (hybride) + Amino + Wave T55 10 LNB's
  #3  
Oud 08-09-15, 15:14
Luctor et Emergo Luctor et Emergo is offline
Satellietforum toppertje
 
Datum van registratie: 02-02-11
berichten: 2.777
Standaard

Hoi josevandun

Ook namens mij welkom op dit board!

Citaat:
Origineel gepost door josevandun
....deze tv heeft een ingebouwde ci-module en we hebben ook nog het kastje er tussen geplaatst maar niets werkt....
Jouw TV heeft DVBS, geen DVBS2

KLIK HIER dus je moet je schotel op de 19,2 oost zetten.

Als je "kastje" ook DVBS2 8PSK ondersteunt kan je je schotel ook op de 23,5 oost zetten.

Zie HIER de gegevens.
__________________
GROETEN, LUCTOR et EMERGO, NanoXX 9800HD, DSR7141
  #4  
Oud 08-09-15, 22:14
youriy youriy is offline
Satellietforum Fan
 
Datum van registratie: 08-11-08
berichten: 470
Standaard

Citaat:
Jouw TV heeft DVBS, geen DVBS2
Natuurlijk heeft deze tv wel een tuner geschikt voor dvb-s2.
__________________
Clarketech HD4100+, rotor 53grO-30grW, 85 cm
  #5  
Oud 09-09-15, 01:09
Luctor et Emergo Luctor et Emergo is offline
Satellietforum toppertje
 
Datum van registratie: 02-02-11
berichten: 2.777
Standaard

Dan weet je het beter dan Ik.
__________________
GROETEN, LUCTOR et EMERGO, NanoXX 9800HD, DSR7141
  #6  
Oud 09-09-15, 10:11
komtwelgoed's Avatar
komtwelgoed komtwelgoed is offline
Satellietforum toppertje
 
Datum van registratie: 15-02-11
berichten: 3.684
Standaard

De Telefunken D32H277N3C beschikt wel degelijk over een DVB-S2 tuner maar niet over de fastscanlijst van CanalDigitaal.
Om de zenders van CanalDigitaal op de Astra 23,5 in te kunnen laden, moet dus de schotel gericht zijn op de Astra 23,5 waarna je een volledige scan zult moeten doen en de zenders handmatig in de gewenste volgorde moet zetten.
Als je ook de zenders van de Astra 19,2 wilt zien, zul je de schotel op de Astra 19,2 moeten richten en daar hetzelfde moeten doen.
  #7  
Oud 09-09-15, 15:17
josevandun josevandun is offline
Nieuwe deelnemer
 
Datum van registratie: 29-07-15
berichten: 5
Standaard

bedankt voor de info..we gaan het proberen op die manier en kijken of dat lukt..

gr. José
  #8  
Oud 09-09-15, 17:46
WallStreet's Avatar
WallStreet WallStreet is offline
Satellietforum toppertje
 
Datum van registratie: 20-01-11
berichten: 3.292
Standaard

Als ze het recreatiepakket van CanalDigitaal hebben, inclusief de hardware, dan is een duo lnb meegeleverd. Dus ook zorgen dat de diseqc instelling van de TV goed staat: LNB A of-1= Astra19, LNB B of -2=Astra23.5

Daarnaast moet een CanalDigitaal CI module geplaatst zijn.
__________________
ET10K powered by OpenPli
  #9  
Oud 09-09-15, 20:55
josevandun josevandun is offline
Nieuwe deelnemer
 
Datum van registratie: 29-07-15
berichten: 5
Standaard

we ontvangen via de sateliet astra 1 en astra 3 zonder problemen. Maar wat we eigenlijk willen is dat het kastje niet meer nodig zou zijn, maar dat schijnt niet te lukken met deze tv. We hebben de rebox re-2200hd pvr en dat werkt verder wel goed en er komen wel zenderlijsten in nu met de fastscan maar geen informatie dus lege zenders en het het kastje geeft aan service fout... zou het kunnen dat het kastje verouderd is want deze zat al in de camper en de kaart van canal digitaal hebben we los gekocht. De kaart werkt wel want die is gecheckt bij iemand die ook een schotel heeft.. misschien een andere tv?? oeps

gr. José
  #10  
Oud 09-09-15, 21:23
Rickjr's Avatar
Rickjr Rickjr is offline
Satellietforum toppertje
 
Datum van registratie: 27-01-11
berichten: 1.555
Post geen zenders van canal digitaal

@josevandun

het lijkt mij dat de rebox 2200 hd pvr niet is verouderd
ik heb er zelf ook een hoe heb je de smartcard erin zitten
met de chip naar onder of naar boven ?



Rickjr

Samsung UE32H6900SSXXN UHD Smart Led tv
Antwoord

Onderwerp Opties
Weergave Modus

Wat zijn jouw accountrechten?
U kan geen nieuwe onderwerpen starten
U kan geen reacties plaatsen
U kan geen bijlage(n) plaatsen
U kan uw eigen berichten bewerken

BB code is Aan
Smilies zijn Aan
[IMG] code is Aan
HTML code is Uit

Ga direct naar forum


Alle tijden zijn CET. De tijd is nu 02:00.

CanalDigitaal ASTRA SatelliteMagazine