Registreer Veel gestelde vragen (FAQ) Ledenlijst Kalender Markeer forums als gelezen

Ga terug   Satellietforum > CanalDigitaal > De Nieuwe Smartcard

Notices

Antwoord
 
Onderwerp Opties Weergave Modus
  #1  
Oud 19-12-11, 11:22
Grandpa Grandpa is offline
Regelmatige deelnemer
 
Datum van registratie: 18-05-10
berichten: 85
Standaard Geen rtl8hd

Onlangs een extra (grijze) smartcard ontvangen van CD met daarop het settoppakket. Nu was in het verleden daar geen rtl8 mee te ontvangen. Echter nu staat op de website van CD dat je daarmee rtl8 hd moet kunnen ontvangen. Niet dus. Het leuke is dat je dit niet in de gaten hebt zolang de previewperiode nog niet afgelopen is. Nu sinds gisteren dit wel het geval is komt de aap dus uit de mouw, geen rtl8hd. Heractiveren helpt niet. Ontvanger is een Philips dsr 7141HD. Nieuwe fastscanlijst erin. Ned 1,2,3 HD werken wel, de rest van het pakket ook, alleen rtl8hd foetsie. Help!
  #2  
Oud 19-12-11, 14:57
flyingdutch flyingdutch is offline
Satellietforum toppertje
 
Datum van registratie: 12-05-09
berichten: 1.817
Standaard

Zover ik weet heb je rtl8HD niet op het zogezegde multiroom stbp pakket.
Alleen op de hoofdkaart stbp(niet meer abonneerbaar, klanten die dit nog hebben, die hebben geluk), In het HDpakket en vanaf basisHD(smartpack)

Settop pakket of multiroom settop pakket wijken van elkaar iets af.

STBP=settop pakket

Laatst aangepast door flyingdutch : 19-12-11 om 14:59
  #3  
Oud 19-12-11, 15:07
youriy youriy is offline
Satellietforum Fan
 
Datum van registratie: 08-11-08
berichten: 470
Standaard

@flyingdutch: waar vind ik die informatie op de canaldigitaalwebsite?
__________________
Clarketech HD4100+, rotor 53grO-30grW, 85 cm
  #4  
Oud 19-12-11, 16:34
komtwelgoed's Avatar
komtwelgoed komtwelgoed is offline
Satellietforum toppertje
 
Datum van registratie: 15-02-11
berichten: 3.672
Standaard

Op deze site kun je zien dat je met StandaardBoxPakketOnly RTL8-HD kunt ontvangen,
http://www.canaldigitaal.nl/uploaded...t-tv-radio.pdf

Dat is ook op deze site te zien:
http://www.canaldigitaal.nl/klanten/...ox-pakket.aspx


Maar dat geldt alleen voor de hoofdkaart.
Jij hebt waarschijnlijk het Basis-pakket en op een tweede kaart, in dit geval een grijze, komt dan het Settopbox-pakket.
En hier slaat de onduidelijkheid zoals gewoonlijk weer toe bij CanalDigitaal. Ik heb het vermoeden dat daar RTL8-HD dan niet bij zit.
Laat CanalDigitaal maar eens zien via voorbeelden van hun website hoe het precies is.
  #5  
Oud 19-12-11, 16:45
Fer Fer is offline
Satellietforum toppertje
 
Datum van registratie: 03-06-09
berichten: 1.928
Standaard

RTL8HD zit toch alleen in het HD pakket??
__________________
[SAT4U] Hulp nodig aan de Costa Blanca?
  #6  
Oud 19-12-11, 16:48
Sattje's Avatar
Sattje Sattje is offline
Satellietforum toppertje
 
Datum van registratie: 03-03-10
berichten: 8.952
Standaard

Ik kom er ook niet uit. De site van cd is zo 'duidelijk' dat ik me niet verbaas over de verwarring die hierdoor ontstaat.
__________________
ET 9500 (hybride) + Amino + Wave T55 10 LNB's
  #7  
Oud 19-12-11, 16:55
CanalDigitaal WebCare's Avatar
CanalDigitaal WebCare CanalDigitaal WebCare is offline
CanalDigitaal Klantenservice
 
Datum van registratie: 08-10-09
berichten: 1.161
Standaard

RTL 8 HD is te ontvangen voor klanten met een Settopbox-pakket en voor klanten met een HD-pakket.

We gaan uitzoeken waarom RTL8HD met een settopbox-pakket op een Extra Kaart niet werkt of zou moeten werken.

@Grandpa, we komen er op terug.

Met vriendelijke groet,

WebCare CanalDigitaal
__________________
Forumberichten van de gebruikers "CanalDigitaal", "CanalDigitaal Webcare" en "CanalDigitaalSatelliet" met het CanalDigitaal-logo als avatar zijn afkomstig van CanalDigitaal.

Laatst aangepast door CanalDigitaal Satelliet : 19-12-11 om 17:18
  #8  
Oud 19-12-11, 17:04
komtwelgoed's Avatar
komtwelgoed komtwelgoed is offline
Satellietforum toppertje
 
Datum van registratie: 15-02-11
berichten: 3.672
Standaard

@Fer schrijft:

“RTL8HD zit toch alleen in het HD pakket??”

Dat zou je wel denken maar dat is niet zo.
Heb je alleen het Settopboxpakket, dan zit daar ook RTL8-HD bij, zie de links die ik eerder stuurde.
Met een familie-pakket zit die er niet bij tenzij je het HD-pakket er bij neemt. Leukhè?
Dat is om het allemaal heel transparant te maken voor iedereen.
  #9  
Oud 19-12-11, 17:51
Grandpa Grandpa is offline
Regelmatige deelnemer
 
Datum van registratie: 18-05-10
berichten: 85
Standaard

Ik heb toch echt de site nog eens goed bekeken maar vindt hier toch geen informatie over. Ben wel even blij dat webcare even uitzoekt hoe het nu zit.

Laatst aangepast door Grandpa : 19-12-11 om 17:56
  #10  
Oud 19-12-11, 18:05
Grandpa Grandpa is offline
Regelmatige deelnemer
 
Datum van registratie: 18-05-10
berichten: 85
Standaard

@flyingdutch,
settoppakket en multiroomsettoppakket???, kan het nog gekker?
Nooit geweten dat hier verschil in zou bestaan, laat staan dat dit op de site van CD vermeld wordt.
Antwoord

Onderwerp Opties
Weergave Modus

Wat zijn jouw accountrechten?
U kan geen nieuwe onderwerpen starten
U kan geen reacties plaatsen
U kan geen bijlage(n) plaatsen
U kan uw eigen berichten bewerken

BB code is Aan
Smilies zijn Aan
[IMG] code is Aan
HTML code is Uit

Ga direct naar forum


Alle tijden zijn CET. De tijd is nu 10:18.

CanalDigitaal ASTRA SatelliteMagazine