Registreer Veel gestelde vragen (FAQ) Ledenlijst Kalender Markeer forums als gelezen

Ga terug   Satellietforum > CanalDigitaal > Gebruikerservaring andere gecertificeerde ontvangers

Notices

Antwoord
 
Onderwerp Opties Weergave Modus
  #1  
Oud 19-02-12, 23:48
paullo paullo is offline
Satellietforum toppertje
 
Datum van registratie: 02-04-08
berichten: 2.729
Standaard Smart Titanium V2 en Anixe HD

Bij mij geeft op het voormelde toestel het afstemmen op Anixe HD enkel hakkelend beeld.

Ben ik de enige ? Op mijn Philips 7121 geen probleem.

Greets
  #2  
Oud 20-02-12, 17:34
Rickjr's Avatar
Rickjr Rickjr is offline
Satellietforum toppertje
 
Datum van registratie: 27-01-11
berichten: 1.533
Standaard smart titanium v2

@paullo

mijn smart titanium zegt elke keer ci verwijderd daarna
gaat hij ci initialiseren daarna ci initialisatie ok
dan weer beeld dat doet hij vrij regelmatig heb jij dat ook ?
met je smart titanium

Rickjr
  #3  
Oud 20-02-12, 20:32
paullo paullo is offline
Satellietforum toppertje
 
Datum van registratie: 02-04-08
berichten: 2.729
Standaard

Bij mij zijn de meldingen uitgezet in het cam-menu, ik krijg dus geen zulke meldingen maar het beeld gaat 2 seconden vooruit om dan 3 seconden stil te staan enz, enz, enz. Die zender valt dus niet te ontvangen.

Greets
  #4  
Oud 20-02-12, 22:00
Rickjr's Avatar
Rickjr Rickjr is offline
Satellietforum toppertje
 
Datum van registratie: 27-01-11
berichten: 1.533
Standaard smart titanium v2

@paullo

wat voor module gebruik je als ik je vragen mag
ik heb een aston crypt

Rickjr

Homecast 9000hs cicd twin pvr / Smart titanium v2 hd / Lemon 070 sd twin pvr
  #5  
Oud 21-02-12, 10:42
paullo paullo is offline
Satellietforum toppertje
 
Datum van registratie: 02-04-08
berichten: 2.729
Standaard

CDS CI-module.

Greets
  #6  
Oud 21-02-12, 20:08
leon/aspro64's Avatar
leon/aspro64 leon/aspro64 is offline
Satellietforum Fan
 
Datum van registratie: 04-08-10
berichten: 337
Stuur een bericht via MSN naar leon/aspro64 Stuur een bericht via Yahoo naar leon/aspro64
Standaard Smart titanium V2 en Anixe HD

Heb helemaal geen problemen met Anixe HD.
daar ik ook een Smart titanium V2 heb.
Het is een zender waar ik zeer regelmatig naar kijk.
Gr.Hans Eindhoven.
  #7  
Oud 21-02-12, 21:08
paullo paullo is offline
Satellietforum toppertje
 
Datum van registratie: 02-04-08
berichten: 2.729
Standaard

Eigenaardig, bij mij doet hij het niet en als ik een andere ontvanger aansluit, dan heb ik geen probleem.

Greets.
  #8  
Oud 21-02-12, 21:15
Rickjr's Avatar
Rickjr Rickjr is offline
Satellietforum toppertje
 
Datum van registratie: 27-01-11
berichten: 1.533
Standaard Smart titanium v2

@paullo

bij de andere ontvangers heb ik ook
geen last

Rickjr
  #9  
Oud 19-03-12, 18:48
paullo paullo is offline
Satellietforum toppertje
 
Datum van registratie: 02-04-08
berichten: 2.729
Standaard

Ondertussen gemerkt: bij het verwijderen van de CDS-cam uit het CI-slot is er geen gehakkel van het beeld meer.

De cam schijnt dus de problemen te veroorzaken.

Greets
  #10  
Oud 19-03-12, 20:02
Sattje's Avatar
Sattje Sattje is offline
Satellietforum toppertje
 
Datum van registratie: 03-03-10
berichten: 8.942
Standaard

Verbaast me niet. Nu een jaar geleden heb ik de Mediaguard ci module vervangen voor de Aston en icm Samsung waren alle problemen meteen verdwenen.

Onbegrijpelijk dat een gecertificeerde receiver niet probleemloos werkt met de officiële CAM.
__________________
ET 9500 (hybride) + Amino + Wave T55 10 LNB's
Antwoord

Onderwerp Opties
Weergave Modus

Wat zijn jouw accountrechten?
U kan geen nieuwe onderwerpen starten
U kan geen reacties plaatsen
U kan geen bijlage(n) plaatsen
U kan uw eigen berichten bewerken

BB code is Aan
Smilies zijn Aan
[IMG] code is Aan
HTML code is Uit

Ga direct naar forum


Alle tijden zijn CET. De tijd is nu 08:34.

CanalDigitaal ASTRA SatelliteMagazine